Volledig automatiseren

Geruime tijd heeft DIGI zijn voeten in geautomatiseerde aarde en ontwikkelt zowel kassa’s, weegschalen als labelprinters. In de loop der jaren heeft DIGI zijn hardware doorontwikkeld en innovatie hoog in het vaandel staan. Via de Cloud is DIGI hardware gekoppeld met het FAK systeem. Door de samenwerking is de totaaloplossing ontstaan om het bedrijf volledig te automatiseren.


Integratie

Door DIGI apparatuur te integreren met het FAK systeem kan de ondernemer het maximale halen uit zijn DIGI apparatuur. Werken via de Cloud zorgt ervoor dat alle bedrijfsprocessen aan elkaar zijn gekoppeld. Hierdoor is er één artikelbestand om alle apparatuur binnen het bedrijf van de juiste informatie te voorzien. Een aanpassing in het artikelbestand zoals een prijswijziging wordt systeem breed doorgevoerd. Na de weging op de DIGI kassa bevat het label direct de correcte prijs, ingrediënten en bereidingsadvies. De medewerker kan afrekenen op de DIGI kassa of op een later tijdstip digitaal factureren vanuit de Cloud. De gegevens uit de kassa zijn vervolgens overzichtelijk weergegeven in de statistieken en te koppelen met verschillende boekhoudprogramma’s.


Uniek en innovatief

Het orderproces is volledig geautomatiseerd, geen losse prints, maar een up to date weergave zowel op de terminal als de PC via de Cloud of tablet. Van daaruit is er zichtbaar wat er geproduceerd moet worden en in welk gedeelte van het proces een order zich bevindt. Iedere medewerker kan filteren per afdeling waardoor hij zichzelf aan het werk zetten. Werken via de Cloud in plaats van een lokale server zorgt ervoor dat de ondernemer zelfs op afstand zijn bedrijfsprocessen en kassaomzetten kan inzien. Of hij/zij nou thuis zit achter zijn PC of op zijn vakantieadres op Bora Bora.


Contact

Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een bak koffie!Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


T: +31(0)88 432 13 25
info@fak-nederland.nl

Mail ons

Voor een bezoek aan ons kantoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.


Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede

Bekijk op kaart

Adres voor goederenontvangst
 


Rigtersbleek-Westend 3
7521 RC Enschede

Bekijk op kaart