Automatisering levert tijd en geld op.


Gemak en efficiency door webshop

Baaij Fresh in Lisse is één grote verswinkel met 200m2 aan vis, vlees, een traiteursafdeling, catering, partyservice en kant-en-klare maaltijden. De helft is ingericht als complete zelfbediening. Ook heeft Baaij Fresh een uitgebreide webwinkel. 'Baaij Fresh in deze vorm bestaat sinds najaar 2018", vertelt Ad Baaij. "We hebben muren doorgebroken en iets heel moois gemaakt. We leveren de beste producten zoals betere speciaalzaken, ambachtelijke slagerijen en top horeca gebruiken."


Alles in de Cloud

Met de komst van de zelfbediening wilde Baaij direct volledig automatiseren. Het kostte hem geen hoofdbrekens, hij zag in goede automatisering een investering die zich terugverdient. Op advies van collega-slagers en van adviseur Jan van Zoest van Keurweb.nl viel de keus op FAK-Nederland. “Alles is aan elkaar gekoppeld via de Cloud en is op elkaar afgestemd. Dat hebben wij nodig met de verschillende afdelingen.


Super efficiënt

Baaij: “Met kerst bijvoorbeeld hadden we duizend bestellingen! De webwinkel en het orderproces via de FAK tablet in de winkel zijn op elkaar afgestemd. De klant ontvangt een bevestiging per e-mail en elke medewerker kan ermee aan de slag. Wij zien exact per afdeling wat en hoe we alles klaar moeten maken. Iedere medewerker zet zichzelf aan het werk. Bovendien zie ik tot op het uur precies de werkpieken en plan daarop m’n personeel in. De kassa is compleet geïntegreerd. Super efficiënt.”


Van basis- tot compleet systeem

FAK steekt met kop en schouders boven alle systemen uit, vanaf de basis instapmogelijkheden voor de kleine ondernemer tot de meest uitgebreide systemen, vindt Baaij. “Juist de kleine ondernemer kan stapsgewijs automatiseren, je kunt meegroeien. Dat komt omdat de FAK-software werkt vanuit de Cloud; als je op één plek iets verandert aan prijzen of ingrediënten, verandert het automatisch overal, ook in de webshop. Van etiketten tot statistieken en van categorie tot artikelen. Alles wat er te weten valt kun je uitlezen. Dit is automatisering ten top! Het is het meest logische systeem in de versbranche.”


Geschreven door: Xandra Veltman - Vlees Plus

Contact

Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een bak koffie!Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


T: +31(0)88 432 13 25
info@fak-nederland.nl

Mail ons

Voor een bezoek aan ons kantoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.


Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede

Bekijk op kaart

Adres voor goederenontvangst
 


Rigtersbleek-Westend 3
7521 RC Enschede

Bekijk op kaart