FAK samenwerking met DIGI zorgt voor de totaaloplossing


Wie FAK-automatisering kent weet het: zelfs een kleine speciaalzaak heeft er baat bij. Je hebt minder productverlies en administratie en je kunt je volledig op je ambacht en je klanten richten. Voor een grote zaak is het niet anders. Neem Baaij Fresh in Lisse: voor de helft een verswinkel vol toonbanken en een vers-carrousel, voor de andere helft een zelfbediening met voorverpakte producten van karbonades tot kant-en-klaar maaltijden. Plus een goed lopende webwinkel en een catering- en partyservice. Ad Baaij is dan ook blij dat alle informatie via de Cloud wordt aangestuurd en hij met één druk op de knop z’n zaken kan regelen en aanpassen. “Zo gemakkelijk gaat het echt. Het FAK-systeem zit perfect logisch in elkaar.”


Digitale hart

Wat Ad Baaij betreft vormt FAK het digitale hart van de zaak; FAK stuurt alles aan wat er in en rond de zaak gebeurt. Dat wordt onder meer gekoppeld aan DIGI kassa’s en weegschalen. Die efficiency geeft werkplezier en rust in de zaak. “Met FAK wordt geen tijd en materiaal verspild en draai ik de beste omzet. De verschillende afdelingen werken geolied samen. Komt een klant met een wijziging, dan is dat met een druk op de knop geregeld. Klanten kunnen op ons vertrouwen. Elke toonbankkaart, elke promotie en elk etiket is overzichtelijk en compleet. Het enige dat ik hoef te doen is op de printerknop drukken. Iedere factuur klopt; het systeem houdt alles bij en stuurt eventueel automatisch een herinnering. Het scheelt flink wat kantooruren.”


Alles uitlezen

Die uren benut Baaij deels voor z’n gezin en deels voor z’n bedrijf. Want alles wat er te weten valt kun je uitlezen, van etiketten tot statistieken en van categorie tot artikelen. Zo kan hij de werkprocessen beoordelen, pieken voorzien, personeel inroosteren, acties analyseren. Hij weet exact wat de drukste uren en dagen zijn, en welke aanbiedingen het meest succesvol. “Dat, en nog veel meer. Zo kan ik terugzien welke investeringen het meeste opleveren. Daarbij staat het FAK-systeem op één met stip.”


Contact

Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een bak koffie!Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


T: +31(0)88 432 13 25
info@fak-nederland.nl

Mail ons

Voor een bezoek aan ons kantoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.


Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede

Bekijk op kaart

Adres voor goederenontvangst
 


Rigtersbleek-Westend 3
7521 RC Enschede

Bekijk op kaart