Etiketten met alle actuele informatie


“Ik ben minder afhankelijk dan ooit”

Keurslagerij Maarten Kocken voorziet een enorme groei in z’n maaltijden. Enkele jaren geleden ontwikkelde Kocken daarvoor een uniek concept, bereid met regionale producten, berekend met vaste prijzen en gewichten. “De omzet is al verdubbeld.”

“Mensen zien precies op het etiket wat er aan ingrediënten in de producten zit", zegt Kocken. “Ze kunnen simpel berekenen hoeveel bijvoorbeeld een maaltijd kost als ze ‘m zelf maken. Dat verschil is niet eens zo groot, alleen zijn onze producten nóg verser. We kunnen met allerlei dieetwensen rekening houden. Sinds we met FAK-software werken, voeren we gemakkelijk een aanpassing door, die vervolgens vanzelf in het hele systeem wordt aangepast. Het Fak-systeem rekent vervolgens uit wat we wanneer moeten bestellen, klaarzetten en verwerken. Dat werkt niet alleen secuur maar ook ongelofelijk flexibel. Wat we ook doen, de smaak en kwaliteit van al onze producten zijn altijd even goed. Klanten waarderen dat.”


Inzichtelijk

Alles kan nagelezen worden op de etiketten. Via het FAK-systeem worden automatisch etiketten uitgeprint, Daarop staan alle grondstoffen, voedingswaarden en eventuele allergenen, de klantnaam, de THT, koeltemperatuur en het bereidingsadvies. Kocken: “Natuurlijk staan ook onze bedrijfsgegevens op het voorbedrukte etiket, in onze eigen huisstijl. Zo is de lay-out helemaal aangepast aan wat wij willen en nodig hebben, en voldoen de etiketten aan alle wet- en regelgeving. Verandert daarin iets, dan is ook dat heel snel en gemakkelijk aan te passen op de prints.”


Strakke presentatie

Kocken gebruikt al die informatie voor de presentatie in de winkel en op de webshop. “Daarmee zien die er gelikt uit! Omdat FAK als een digitaal brein ons hele systeem onderling aan elkaar verbindt, kost het geen tijd en moeite om overal dezelfde informatie op te halen. Ooit dacht ik dat ik me afhankelijk zou voelen van zo’n systeem, maar het tegendeel is waar. Ik stuur aan, FAK doet het werk. We voelen ons vrijer, kunnen moeiteloos doorgroeien en hebben allemaal ook nog eens meer vrije tijd om er van te genieten.”


Geschreven door: Xandra Veltman - Vlees Plus


Contact

Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een bak koffie!Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


T: +31(0)88 432 13 25
info@faksoftware.com

Mail ons

Voor een bezoek aan ons kantoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.


Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede

Bekijk op kaart

Adres voor goederenontvangst
 


Rigtersbleek-Westend 3
7521 RC Enschede

Bekijk op kaart