Sneller en eenvoudiger factureren


“We groeien én hebben meer vrije tijd”

Bij Keurslagerij Maarten Kocken loopt het storm bij de maaltijden. Eigenaar Maarten Kocken: “Het is interessant dat juist de digitalisering ons helpt om elke consument maatwerk te bieden. We zijn ambachtelijker dan ooit.”

Na vijftien jaar werken bij Keurslagerij Lemmers in Beneden Leeuwen nam Maarten Kocken vijf jaar geleden het bedrijf over toen Lemmers met pensioen wilde. “Het was altijd al een goed lopend bedrijf en ik ontwikkel het door. De worstmakerij is vernieuwd, de catering verder uitgebouwd en ik heb een uniek concept voor maaltijden van regionale producten ontwikkeld met vaste prijzen en gewichten. Een succes!”


DIGI-hardware

FAK werkt met de DIGI-hardware in kassa’s, weegschalen en labelprinters. Dat is gekoppeld met het FAK-systeem in de I-Cloud. Kocken: “Alle bedrijfsprocessen zijn aan elkaar gekoppeld. Ik heb maar één artikelbestand nodig voor alle apparatuur binnen m’n bedrijf. Voer ik een prijswijziging door, dan komt dat overal automatisch terug. Dat gaat zo ver dat als iemand van ons een product uit de winkel afweegt, er gelijk een etiket uitrolt met de correcte prijs, de ingrediënten en het bereidingsadvies.


Boekhoudkoppeling

Die kassagegevens staan vervolgens overzichtelijk in de statistieken en zijn gekoppeld met het boekhoudsysteem van de slagerij. Kocken: “Mijn vrouw is er blij mee! Zij is verantwoordelijk voor de boekhouding en kan het nu in veel minder tijd af. Dus het scheelt niet alleen in de keuken, de slagerij en de winkel, maar ook op kantoor. Andersom kijk ik via de statistieken wat de hardlopers zijn, van welke producten ik beter afscheid kan nemen, waar ik juist meer van moet hebben, hoe het vergeleken met vorig jaar gaat, wat voor effect de wekelijkse advertentie in het huis-aan-huisblad doet.”

Ontspannen

Per afdeling kan iedereen kijken wat er gedaan moet worden. Dat scheelt overuren én werkstress. De mensen kunnen soms gewoon wat eerder naar huis, zegt Kocken. “Dat geldt ook voor mij. Is het nodig, dan kan ik altijd m’n bedrijfsprocessen en kassaomzetten via de Cloud bekijken. Die ontspannen sfeer merken mijn klanten. Naast betrouwbaarheid van onze producten en prijzen, is zo’n sfeer iets waar ze graag voor terugkomen.”


Contact

Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een bak koffie!Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


T: +31(0)88 432 13 25
info@faksoftware.com

Mail ons

Voor een bezoek aan ons kantoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.


Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede

Bekijk op kaart

Adres voor goederenontvangst
 


Rigtersbleek-Westend 3
7521 RC Enschede

Bekijk op kaart