Aanmelden voor een gratis webshop


“Help elkaar een beetje” was de boodschap van premier Rutte. Als software bedrijf werken wij voor de ondernemers en werknemers in essentiële beroepen. Het is onze taak de ondernemers te ontzorgen door middel van software. Daarom zien ook wij hoe belangrijk onze rol is in de maatschappij.

Middels een afhaal- en bezorgen optie is het mogelijk om de klanten te bedienen die niet in staat zijn naar de winkel te komen. En door het gemak van Ideal betalingen lopen ook je medewerkers minder risico. We gaan graag de samenwerking aan. Wordt nu FAK-member en bedien je klant optimaal.


Spelregels


FAK Software biedt vanaf nu gratis webshops aan tot 1 juni 2020(tenzij de maatregelen langer duren). Daarna bieden we je de mogelijkheid om de webshop te behouden of kosteloos op te zeggen. We helpen je met het inrichten van je webshop. En met een paar klikken kunnen klanten jouw assortiment online bestellen.

Aanmelden

Contact

Meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een bak koffie!Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


T: +31(0)88 432 13 25
info@fak-nederland.nl

Mail ons

Voor een bezoek aan ons kantoor kunt u telefonisch of per mail een afspraak maken.


Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede

Bekijk op kaart

Adres voor goederenontvangst
 


Rigtersbleek-Westend 3
7521 RC Enschede

Bekijk op kaart