Add ons voor industrie

Het FAK-systeem bestaat uit verschillende add ons welke naar wens aan- en uitgezet kunnen worden. Zo sluit het systeem altijd perfect aan op uw onderneming en kan het eenvoudig meegroeien met uw ambities.ADD ON ORDERING


In de bestel add on kunt u bestellingen aannemen via de FAK terminal of via de online omgeving. U heeft altijd een duidelijk overzicht van alle te verwerken en reeds verwerkte orders. Het FAK systeem maakt gebruik van uw bestaande artikellijst. Door het duidelijke overzicht en de eenvoud zorgt het voor meer efficiëntie en zelfstandigheid op de werkvloer.


ADD ON PRODUCTIE


Alle te produceren artikelen staan overzichtelijk weergegeven in het productiescherm. De artikelen worden weergegeven in totaallijsten per artikel/PLU-nummer welke als totaallijst of als gespecificeerde totaallijst worden weergegeven. Hierbij wordt gewerkt met kleurcodes die snel weergeven in welke staat van productie een bestelling is, hierdoor ziet nu nooit meer een order over het hoofd.


ADD ON ETIKETTERING


In de etiketten add on kunt u al uw producten etiketteren. Het etiket is voorzien van de benodigde informatie waaronder: ordernummer, klantnaam, PLU nummer, THT, koeltemperatuur, traceability code, bereidingsadvies, ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en uiteraard de bedrijfsgegevens. De etiketten zijn daarnaast te personaliseren om deze aan te laten sluiten bij uw bestaande huisstijl.


ADD ON WEGEN


Het FAK systeem kan weegindicatoren uitlezen welke gekoppeld zijn met onder andere: bankweegschalen, railwegers en vloerwegers. Vraag naar de exacte mogelijkheden voor het inzetten van de add on 'wegen' binnen uw bedrijf.


ADD ON TRACING


Registreer de uw binnenkomende grondstoffen en koppel deze op eenvoudige wijze aan uw productie of leveringen. Bij mogelijk geïnfecteerd vlees kan er snel en adequaat gehandeld worden. U kunt in het systeem zien van welke leverancier de grondstof komt, in welke productie deze is gebruikt en aan welke order deze is gekoppeld. In de add on tracing kunt u uw binnenkomende registraties voorzien van een verwerkingsschema. Bestaand uit het diersoort met een schema welke met alle te verwerken onderdelen gespecificeerd. Hiermee is er een duidelijk overzicht van elk onderdeel is deze voorzien van een unieke traceercode.


ADD ON FACTURATIE


In de add on facturatie vindt u alle aangemaakte pakbonnen en facturen terug. De deze kunnen gedownload, gemaild en geprint worden. In het Online Portaal kunt u de reeds betaalde facturen markeren waardoor er altijd een duidelijk overzicht is van de te factureren leveringen. Het systeem factureert automatisch wanneer een order voltooid is, hiervoor is dus geen extra handeling meer nodig.


ADD ON RAPPORTAGES


Met het FAK-systeem kunnen verschillende rapportages uitgedraaid worden. U kunt kiezen voor het inzien de volgende rapportages:


  • Inkooprapport
  • Klantoverzicht
  • Omzet per klant/product
  • Weekoverzicht
  • Topproducten per klant


ADD ON ONLINE BESTELPORTAAL


Vergroot uw omzet met een op maat gemaakte webshop. Online bestellingen komen automatisch binnen op de FAK terminal bij u in de zaak en worden hetzelfde afgehandeld. Geheel in uw huisstijl en naar uw wensen gebouwd biedt u nieuwe en bestaande klanten de mogelijkheid om thuis kennis te maken met het productaanbod met daarbij de ingrediënten en de bereidingswijze.


ADD ON ONLINE PORTAAL


In het Online Portaal kunt u het gehele systeem beheren. Hiervoor hoeft u geen software te installeren, het werkt volledig online. Alle informatie kan hier in worden gezien. In deze speciaal ontwikkelde omgeving beheert u eenvoudig uw artikelen, klanten, bestellingen, recepten, producties en de webshop. U kunt dus waar u ook bent precies zien wat er in de zaak gebeurd.


ADD ON RECEPTUREN


Recepten bestaan uit grond- en hulpstoffen en een bereiding. In de basis add on recepturen kunt u een calculatie maken van de grond- en hulpstoffen wat resulteert in de calculatie van het recept. Het recept kan berekend worden door het opgeven van een totaalmassa of het opgeven van de massa van enkel een grond- of hulpstof. De add on is uit te breiden naar Recepturen Plus (HACCP).