Oplossingen voor Industrie

De vleesindustrie moet voldoen aan strenge wetgeving zoals HACCP, tracking en tracing, etikettering en meer. Inspelen op klantspecifieke eisen op het gebied van verpakkingen, bewerkingen en labeling is hierbij van groot belang. Samen met de kleine marges en korte doorlooptijd tussen orderintake en uitlevering vraagt de vleesindustrie om een software-oplossing die hierop aansluit en deze processen vereenvoudigd, versnelt en inzichtelijk maakt.

Het automatiseren van deze bedrijfsprocessen vraagt daarbij om kennis en inzicht in deze processen. FAK Software levert software specifiek voor de voedselindustrie, heeft ruime ervaring binnen de branche, is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorziet zo altijd in de meest actuele behoefen op het gebied van automatisering.
Automatisering op maat

Binnen de vrij samen te stellen add ons van het FAK systeem zijn de meest voorkomende wensen van de vleesindustrie reeds vertaald. Denk daarbij aan recepturenbeheer, order-intake (online bestelportaal), productieplanning, tracering, ingrediƫntdeclaraties, etc.

Bekijk de add ons hieronder of neem direct contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Bekijk add ons voor industrie

Gebruiksvriendelijke hardware

Met FAK software in combinatie met krachtige industriƫle terminals biedt FAK Software de totaaloplossing voor de voedselindustrie. Wij kunnen uw bedrijf eenvoudig en snel automatiseren tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Door onze software grotendeels te standaardiseren o.b.v. de meeste voorkomende processen, kunnen wij de implementatiekosten laag houden en de doorlooptijd kort.

Bekijk hardware voor industrie